This pages is about Swetugg Stockholm 2016. Go to Swetugg Stockholm 2023.

Ulrika Malmgren

Magine TV

Amplify your awesomeness with testing

Du är en erfaren programmerare som tar hantverket seriöst. Förrutom det tillbringar du helgerna på hackathons och ditt github repo frodas med hobbyprojekt. Vad mer kan du göra för att göra din produkt mer framgångsrik? Lära dig om testning förstås! Att ha en förståelse för vad testning är och inte är och hur man testar kommer att hjälpa dig och ditt team and trycka upp kvalitetet på er produkt och er kod till en ny nivå.

Häng med på den här sessionen för att spräcka myten om att programmerare inte kan testa sin egen kod. Ulrika tar upp grundläggande koncept inom testning och delar med sig av testarens tricks som du kan använda redan imorgon.

Ulrika Malmgren

Ulrika har varit passionerad kring testning i över ett decenium och har arbetat med test på ett gäng med olika produkter både interaktivt och automatiserat. Hon har hållit kurser, seminarier och presentationer på temat agil testning. I sitt tidigare liv som konsult arbetade Ulrika bland annat med att coacha team (med eller utan testare) kring kvalitet och testning.