This pages is about Swetugg Stockholm 2017. Go to Swetugg Stockholm 2023.

Anna Bergermark Lindeman

Tell Your Stories Design & Kommunikation

Att förstå eller bli förstådd, det är frågan?

Människor kommunicerar olika, de använder helt enkelt olika protokoll. Det är inte alltid protokollen är kompatibla.

I den här sessionen kommer jag prata om de olika sätten som människor kommunicerar och hur vi kan anpassa oss för att lättare förstå varandra. Vissa kommunicerar med korta meningar, några tolkar det som otrevligt andra som effektivt. Det KAN ju vara så att din chef eller någon annan du jobbar med inte alls är otrevlig utan ni använder bara olika protokoll.

Jag har jobbat med kommunikation i IT-branchen i över 20 år, och har kommunicerat med utvecklare, chefer, projektledare och många fler. Folk som inte har samma protokoll som jag. Kom och ta del av mina erfarenheter i hur man gör sig förstådd i en värld fylld av inkompatibla protokoll.

Anna Bergermark Lindeman

Anna har arbetat med marknadsföring och kommunikation i IT branschen i över 20 år. När färgskrivare var det hetaste man kunde ha hemma arbetade hon på Epson och på Microsoft var hon ansvarig för relationen med media under lanseringen av Xbox 360. Senast var hon på avdelningen Developer Experience på Microsoft där hon ansvarade för kommunikationen med IT proffs och utvecklare. En röd tråd under dessa 20 år har varit kontakten med geeks. Foto-geeks, spel-geeks och utvecklar-geeks. Passionerade människor som älskar sitt jobb.

Själv älskar hon inredning och numera driver hon egna företaget Tell Your Stories med fokus på inredning, visuell kommunikation och homestyling. Vilket är tur för ryktena säger att hennes man är innerligt trött på att möblera om hemma.